Thursday, May 31, 2012

V Tartumaa talvine tantsupidu Kambjas

Jälle üritus, millest Upsijad ei saa loobuda, eriti veel 2012.a., kui peo kunstiliseks juhiks oli meie oma treener Tarmo.
Aga kõigepealt Kambja koolimajast/kultuurikeskusest, millega meil on eriti soojad sidemed ja helged mälestused eelmisest suvest, kui Upsijad pea üle nädalavahetuse pühapäeviti sealse saali põrandat poleerisid st. 6-tunniseid treeninglaagreid pidasid. Ja uskuge või mitte, sellise rohutirtsu-eluga kohanes päris hästi ning suvi möödus kui linnutiivul. Ega noored Sõrmused asjata töganud, et no jälle oma teise pere rüppe minek!
Tubli füüsilise karastuse sai ka kohalik kultuuriala juhataja Pille, kes hommikuti  oma kodust jalgrattaga ust avama ning õhtuti sulgema väntas. Lisan ka tema kodu kauguse koolimajast: 6 km. Nii, et kes aritmeetikast teab ja rehkendust mõistab, saab välja arvutada, mitu kilomeetrit Astrid ühtekokku meie pärast maha kihutas. Meie tänud talle sellise positiivsuse eest!
Ja veel üks niivõrd-kuivõrd väike detail, mis meid Kambjaga seob: nimelt käisime enne 2004.a. Tantsupidu "Mets" 1. mail Kambjas metsa istutamas. See pärineb Taara-Upsijate ajajärgust ning ühise sooritusena sai maha pandud 1100 kuusebeebit. Ja see pole liialdus - meid oli lihtsalt palju paare, nii et tantsupeol esindasime 8 paariga oma rühma + täiendasime 2 paariga saarlasi (jutuheietaja kaasa arvatud), 2 paariga Kongutat ning meie tollane treener Katrin tantsis lisaks veel Puhja rühmas. Kuid sellest mälestusväärsest peost kunagi edaspidi. Aga seda tahaksime küll näha, mis meie metsast saanud on, kui ta vaid üles leiaksime!
Nüüd siis lõpuks lubatud teema - Kambja talvise tantsupeo juurde - ja laseksin meedial ning Eino Mutso fotodel rääkida enese eest. (Emandal ju raske kirjutada, kui ise  ei osalenud, kuid arstitõend peaks kinnitama, et sai puudutud põhjusega, mitte lihtsalt viilitud.)
 http://www.kambja.ee/kulalisele/kultuurikalender/details/25-v-tartumaa-talvine-tantsupidu
http://www.kambja.ee/fotod/uritused_ja_sundmused/v-tartumaa-talvine-tantsupidu/IMGP9352

No comments:

Post a Comment