Wednesday, May 2, 2012

Perepäev Raadi mõisapargis

Septembri algul said Upsijad kutse tulla esinema Raadi mõisapargis peetavale Perepäevale. Mis seal pikalt kaaluda: loosi läks Assooride 30-minuti kava vastava projekti tantsijate esituses.
Nii et 18. septembril 2011.a. kell 12 me Raadi peaväravate juures kokku saimegi, et 12.15 Vaiko Epliku ja Tõnis Mäe soojendusbändina ette astuda.
Pean häbenedes silmad maha lööma ning tunnistama, et ega ma Raadil just sage külaline pole olnud. 2008.a. kevadel, aasta enne viimast Laulu- ja Tantsupidu, käisime küll oma rühmaga koos teiste peole pürgijatega esimeste talgute "Teeme ära!" raames Raadi lennuvälja territooriumi koristamas, aga mõisaparki sattusin vaat et lausa esimest korda. Igatahes kenasti korrastatud mõisaesine, hea seltskond, 18. septembri imeilus ilm - mida veel tahta?



















Ah et mida tantsisime? "Ruhnu süiti", "Wõro polkat", "Igavest labajalga", "Piibumeistrite tantsu", "Mina tahan tantsu lüüa" - "Kosjamängu", "Kolumatsi polkat" ja 2 tantsu, mille seadmisel/loomisel meie oma Tarmo käsi mängus oli: "Kaera-Jaan" ning "Orjapõlve valss". Ja kuidas meil läks? Loomulikult hästi! Pärast esinemist puhkasime loorberitel: nautisime kauneid vaateid ning poseerisime paparratsodele. Mõni aeg hiljem selgus, et olime jäänud sihikule ka ERM-i fotograafile ning fikseeritud ka ERM-i blogis http://blog.erm.ee/?p=170.
Ja muidugi pidasime "laenatud" Peetri sünnipäeva. Küll need kommid maitsesid hästi!

No comments:

Post a Comment