Sunday, April 8, 2012

Saagu see blogi ja blogi sai

Pole siin vaja imestada ühti, et Upsijatel oma blogi?! Otse loomulik: JAH Upsijad ning JAH - nende blogi!
Tegelikult on meil nii palju vahvaid tegemisi, toimetusi ning ettevõtmisi, mis teoks tehtud - vabandust : sooritatud! (nii tuleb öelda meie treeneri Tarmo sõnutsi)  - kuid millest laiemal üldsusel, aga ka meie uutel liikmetel, aimugi pole, kuid mis kindlasti vääriksid jäädvustamist.
Kuna Upsijate kroonikakirjutaja võttis juba aastate eest pikaajalise palgata puhkuse, siis asendagu soliidses nahkköites kullakarvaliste kirjadega traditsioonilisi kogutud teoseid just see blogi.
Nii et ärge siis imestage, kui Te, kulla lugejad, leiate siin sündmusi, mis kirja pandud mitte kronoloogilises järjekorras, vaid siit nurgast ja sealt nurgast (tänapäev pikitud ajalooga) keskpõrandale kokku. Minu kui blogija e. Terje tantsustaaži tuleb ca 14 aastat, nii et on, mida meenutada ja kui lisada veel tulevased ettevõtmised, siis kindlat meelt ja jääge meiega!
Ega pühade ajal saagi pikemalt pajatada, aga esimene samm sai astutud. Ja loodan, et järgnevaid tuleb päris mitme tuuri jagu.
PS! Selle blogi pilt pärineb "Postimehelt", kes kutsus Upsijad enne 2011.a. 48. Europeade festivali Tartu Toomemäele trehvama: meie oma vastvalminud arhailistes linastes riietes, "Postimees" esindatud 2 leebe näitsikuga, kes talletasid meie kohtumise nii paberile kui fotokaamerasse: http://www.tartupostimees.ee/503980/ohinas-upsijad-lahevad-peole/


   Ja veel midagi, mis on Upsijatele väga oluline - Pere AS! Kui lapsele on kool tema teine kodu, siis tantsijale on seda tema trennisaal. Tänud Perele meie teise kodu eest, mis on pakkunud meile meile peavarju ja "sooja tuba" juba kolm mõnusat aastat!

No comments:

Post a Comment