Thursday, April 12, 2012

Meie 2011/2012 hooaja ettevõtmised

Mõtlesin tükk aega, millest siis alustada ja jõudsin järeldusele, et just käesolevast 2011./2012. a. hooajast.
Kui vahepealsetel aegadel olid meie read kahanenud 10-liikmeliseks rakukeseks, kellest omakorda paar-kolm hinge väisas treeninguid ja üritusi leebelt öeldes pisteliselt, oli tore nentida, et meiega e. vanade olijatega - Tarmo (meie ideeline isa ja treener), Külli, Leino, Paul, Terje, Pille, Peeter, Jaana (kõik kronoloogilises järjekorras),  soovis seltsida mitu-mitu uut tantsusõpra. Lisaks Aliisile ja Matile ning Atsile ja Liisile, kes liitusid meiega vastavalt siis eelmise hooaja keskel ja lõpus, alustasid Upsijate koosseisus 2011. a. sügisel Hans ja Kati, Elke ja Toomas, Moonika ja Tanel ning Aira ning talvel Mari-Liis ja Aitel. Kas Monika on nüüd "vana" või uus? Eks otsustage ise - vihjeks nii palju, et tema tantsis Upsijates siis, kui rühm loodi ning Terjel-Paulil polnud rahvatantsust veel aimugi.
"Vanadega" oleme püüdnud arvata, et kust nüüd ühekorraga selline meeldiv üllatus: kas tänu uuenenud kujunduse ja sisuga kodulehele (Leino meitsritöö) või sellel ja veebikeskonnas saadavale infole meie vahvate välisreiside kohta, või oli see lihtsalt juhus ning "pimedatest" said "nägijad". Eks me peame vist julguse kokku võtma ja neilt otse küsima...
Aga ega siis midagi, nüüd lühiresümee käesoleva hooaja tegemistest ja ettevõtmistest, millest osa sooritatud, osa veel plaanides.
Sooritused: tähtsündmus Upsijate looja ning pikaajalise treeneri Milvi Lingi juubeli tähistamine kontserdi ja väikese vastuvõtuga, ülesastumine Tartu Raekoja platsil Jõululinna projerkti raames ning sellele järgnenud vahva jõulupidu Aliisi ja Mati maahäärberis, Assoordide seltskonna kokkusaamine ja Pauli usina ning vaevarikka tööga valminud video vaatamine, külaskäik Setode Hõbehalli juurde, Tantsutallad Rannus, vastlapäev (pikad linad ja hea kangas kuluvad tantsijale ju alati marjaks ära), Tartumaa Talvine Tantsupäev Kambjas (Kambjaga meil üldse eri sotid - aga sellest edaspidi), II Meeste Showtantsu Festival Ruusal, esinemised Mellistes ja Äärekoplis, talgud sealsamas Äärekopli kultuuritalus, Tartumaa B- rühmade tantsupäevad, suvine traditsiooniline väljasõit - ei tea, kas sai nüüd kõik?
Aga igast sündmusest pisut pikemalt juba edaspidi.

No comments:

Post a Comment