Friday, June 2, 2017

Treenerivahetuse kuu - exchange of trainers

Our trainer Meelika is going to start a new tradition announcing May to be the month of exchange of trainers. It is interesting initiative to learn something new under the delegation of ohter trainers each  having the method of teaching of their own. We learned folk dance varied by walse, rumba, cha-cha - really amazing experience! And a dance compiled specially for us - what a surprise! But the name  as well as the video of it let be a secret for some time!
                                   
Meelika tegi ettepaneku kuulutada maikuu treeneri vahetuse kuuks. See sobis hästi, sest ta ise pidi mais Hiiumaal praktikal olema ja meie trennid oleksid meie endi hoolde jäetuna muutunud suht kesiseks. Nüüd aga tantsutasid meid Anita Kreen, Kristel Kermes ja meie endine treener Tarmo Lillo.
 
 
 
 
Anitalt tuli valik peotantse nagu valss, rumba, tsha-tsha ning lahe lõunamaalt kaasa toodud seltskonnatants, mis hetkega meie südamed vallutas ja parasjagu elevust tekitas.
Ja veel elutarkus: "Ma ei kingi teile lilli, sest lilled närtsivad peagi. Aga ma kingin teile shokolaadi  - ja tselluliit teie reitel jääb mind igavesti meenutama!"

Tarmo oli aga Pegasus külas käinud ja õppisime uue tantsu, mille nimi ja sammud jäägu esialgu üldsuse eest saladuseks - küll kunagi tuleb aeg, kui "eesriie kerkib".

                                       

Pusimist oli üksjagu, aga nagu üks meie lõuapoolik nentis, et seda tantsu oskame praegu kõigist rühmadest kõige paremini just meie! See mõjus küll palsamina!
Kristeli soojendus- ja lõpetusmängud koos tema "sõjamehega" olid jälle omaette kogemus, mis labajalale ja polkale vahvaks vahelduseks said. Aeg lippas kiirelt ning nii see meie 2016/2017.a. hooaja viimane trenn lõppeski. Ja mis seal salata: kuigi väljas kipub olema korralik suusailm, laksutab juba ööbik ning miski kisub juba suvistele toimetustele ning vabad õhtud on lausa kulla hinnaga.

                                                  Happy end the season 2016/2017

Tundub, et mõne aja pärast ilmub veel üks tagasihoidlik kirjatükk - nii et kel huvi, võib mõnikord taas blogi poole kiigata.

No comments:

Post a Comment