Thursday, December 13, 2012

Palju õnne, Loits!



Ühel päeval tuli Tarmo trenni kutsega meie sõprade,  "Loitsu" 20. juubelile.
Ja nagu ikka sellistel puhkudel: kaasa 3 tantsu + 1 etteaste õhtuseks meelelahutuseks. Kandideerimiskonkursi läbisid "Hiidlase lugu", "Tule aga tule" ning .... "Kadrel".
Aga see showtants... "Meie mees" on olnud "Upsijate" "soojendusbändiks" ja vastupidi, nii et seekord siis tegi Tarmo seade nende loole "Šokolaadist jänes". Zajatsiteks oli meie esinduse meespool, naisinimesed pidid kehastuma pliksideks. Poogin siia ka mõne pildi, eks siis hinnake oma silmaga, kuidas see ümberkehastumine meil õnnestus. Pildivalik on küll kesine (fotokal oli vaba päev), nii et jäneste epust kollektiivist pilti polegi, telefon tabas vaid viimase lontkõrva

Aga "Loitsu" kontsert oli vahva nagu alati ja väga mõnusa ülesehitusega. Selle blogi üllitajale meeldisid eriti iga etteaste vahele pikitud tantsijate tsitaadid, mis tulid otse südamest ning sinna ka läksid. Olen isegi samu mõtteid mõlgutanud, seega oli äratundmisrõõm seda suurem.
Pärast kontserti kostitas sünnipäevalaps punase-kollase-rohelise kirjuid külalisi (õhtu stiiliks oli ikkagi valgusfoor): lauad olid lausa lookas ja kuidagi ei sobi öelda muinasjuttudest laenatud sõnadega: "Sõin ja jõin seal minagi, suhu ei saan´d midagi!". Hiljem täpsustasime Imbi ja Tiiuga, et kust selline kulinaarne ja esteetiline saavutus ning vastus oli lihtne: neil on oma mees Havannas st. lausa paberitega kokk, pealegi tantsiv. Igatahes on latt kõrgele tõstetud ja meil sellest aprillis üleshüppamine üsnagi komplitseeritud.

Kui suurem nälg kustutatud, said soovijad ansambli pilli järgi jalga keerutada ning iga rühm ka üles astuda oma showprogrammiga. Meie jänesed olid küll vaprad, kuid ilmselt pani soe ruum šokolaadi veidi sulama ning rammestas ka plikse.

Tore külaskäik oli ja tänud, sõbrad, et Te meil olemas olete! Küllap varsti kohtume - kui mitte enne, siis aprillis,  "Upsijate" juubelil, sedakorda 30-ndal!

No comments:

Post a Comment